Corona CT70

De Schüco Corona CT 70 is een hoogwaardig innovatief raamsysteem met een stijlvol en modern design. Met zijn slanke profiel en hoge thermische isolatie is het perfect voor residentiële en commerciële gebouwen.

Een van de opvallende kenmerken van dit model is de geavanceerde thermische isolatie. Dankzij het innovatieve ontwerp vermindert het warmteverlies en verhoogt het de energie-efficiëntie, waardoor het een kosteneffectief alternatief is voor elk gebouw.

Naast indrukwekkende energieprestaties biedt de CT 70 ook buitengewoonlijke veiligheid. Hij is voorzien van een meerpuntssluiting en verstevigde scharnieren, waardoor inbreken uiterst moeilijk is.

De CT 70 is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk met een inbouwdiepte van 70mm en een aanzichtbreedte van slechts 120mm. Het slanke profiel en de strakke lijnen geven het een moderne en verfijnde uitstraling die de ambiance van elk gebouw verbetert. Deze kozijen worden in 3 stijlen aangeboden: Classic, Rondo en Cava. Deze bieden weer verschillende opties mbt glasdiktes; tot 40 mm bij Classic en Rondo, en 52 mm bij Cava

Samengevat is de Schüco Corona CT 70 een topraamsysteem dat uitzonderlijke thermische isolatie, beveiliging en stijl biedt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die de energie-efficiëntie en het uiterlijk van hun gebouw wil verbeteren.

Kunststofadvies Nederland

De totaaloplossing voor alles rondom kozijnen, deuren en schuifpuien!

Wij

Contact

Liever direct een expert spreken? Neem contact met ons op!

© Copyright 2023 Kunststof Advies Nederland