LivIng Variant

Schüco LivIng Variant
Schüco LivIng Variant Doorsnede
Schüco LivIng Variant Doorsnede

De Schüco LivIng is een hoogwaardig innovatief 6+1 kamersysteem met een stijlvol en modern design. Deze raamkozijnen zijn ontworpen om uw woning een moderne en elegante uitstraling te geven door houten kozijnen te imiteren qua uitstraling.

De LivIng kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze zeer sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

Een van de belangrijkste eigenschappen van Schüco LivIng raamkozijnen is hun hoge thermische en akoestische isolatie. Dit komt door het gebruik van drievoudig beglazing en geavanceerde isolatiematerialen en technieken, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van uw energiekosten.

Schüco LivIng raamkozijnen zijn ook zeer veilig. Ze zijn uitgerust met geavanceerde sloten, beveiligingselementen en hebben een vergrote inbouwdiepte waardoor het voor inbrekers onmogelijk is om ze open te breken.

De Schüco LivIng raamkozijnen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Zo kan er voor elk interieur een geschikte match gemaakt worden. Van klassiek tot modern, iedereen zal zijn of haar favoriet vinden.

Schüco LivIng raamkozijnen zijn ook zeer flexibel. ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Zo kan er een oplossing geboden worden voor elke bouw of renovatie project. Ook is hierin de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd. Doordat elastisch, lasbaar materiaal gebruikt, waardoor de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam wordt verbeterd.

In samenvatting, Schüco LivIng raamkozijnen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, stijlvolle en energie-efficiënte raamkozijnen. Ze bieden niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een hoog niveau van thermische en akoestische isolatie, veiligheid en flexibiliteit. (En als kers op de taart is dit model ook nog eens volledig recylclebaar!)

  1. Verschillende versterkingsprofielen in kozijn en vleugel zorgen afhankelijk van de statische vereisten voor optimale stabiliteit en een lange levensduur van de ramen
  2. Schroefbevestiging van hoeklager in de vleugel door speciale schroefkanalen
  3. Zichtbare of verdekte kozijnontwatering, al naar gelang de bouwsituatie mogelijk op meerdere niveaus
  4. Een optionele sponning in het kozijn zorgt voor een eenvoudige afdekking van de binnenwand door middel van geschikte kunststof hoeken.
  5. Goede stabiliteit van de elementen en een hoge mate van stijfheid in de kozijnconstructie dankzij optimale bevestiging via de schroefkanalen in de profielen
  6. In de fabriek ingerolde, lasbare EPDM-afdichtingen met identieke doorsneden voor glasafdichting en aanslagdichting
  7. De aanslagafdichting voor de vleugel in het schaarlagerbereik hoeft niet meer te worden uitgeklinkt
Kunststofadvies Nederland

De totaaloplossing voor alles rondom kozijnen, deuren en schuifpuien!

Wij

Contact

Liever direct een expert spreken? Neem contact met ons op!

© Copyright 2023 Kunststof Advies Nederland