CT70 Accent

Doorsnede Corona CT70 Accent

De Schüco Corona CT70 Accent is een uitstekende keuze die niet alleen aan de hoogste technische eisen voldoen, maar ook een moderne en stijlvolle toevoeging zijn aan elke woning of bedrijfspand.

Perfect voor nieuwbouw,- en renovatieprojecten; dit model verlaagd de energie en onderhoudskosten drastisch en is zo vriendelijk voor zowel uw portemonnee als uzelf! 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Corona CT70 Accent is de duurzaamheid.  Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de test des tijds en hebben een geavanceerde productietechnologie om hun levensduur te optimaliseren. Bovendien zijn ze enorm energie-efficiënt, wat betekent dat ze helpen om de kosten te drukken en een comfortabelere leefruimte te creëren.

Het design van dit model laat ook niks te wensen over. De frames zijn slank, met een inbouwdiepte van 112mm en een aanzichtsbreedte van 120mm, modern en ook verkrijgbaar in een reeks kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw stijl passen! Deze kozijnen kunnen een glasdikte van 40mm hanteren, of met een Cava-vleugel zelfs tot 52mm! 

Al met al biedt de Schüco Corona CT70 Accent een uitstekende combinatie van technische prestaties, duurzaamheid en stijlvol design. Als je op zoek bent naar ramen en deuren die aan al je eisen voldoen, is de CT70 Accent een geweldige optie om te overwegen. Investeren in deze producten is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en je levenskwaliteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis offerte!

 1. Verdiept liggende vormgeving
  Optionele aanslag van 20 mm, gelijk of 5 mm terugspringend
  Dubbele EPDM-dichtingen.
 2. Optioneel grijze TPE-dichtingen
 3. Breed kleurpakket d.m.v. kleurfolie. Basiskleur door en door crème (of optioneel wit)
 4. Systeembeslag VarioTec (opbouw) of VarioTec NI (inbouw) en compatibel met alle gebruikelijke handelsbeslagen
 5. Grote keuze aan toebehoren en accessoires
 6. Vele combinatiemogelijkheden, ook met versprongen bovenlichten
 7. Vleugelprofielen recht, afgeschuind of enigszins rond vormgegeven
 8. Glas- en paneeldikte max. 40 mm (met Cava-vleugel 52 mm)
 9. 5-kamer profielsysteem met optimale isolatiewaarden
 10. Met standaard beglazing (voorzien van PPS-isolator) Ug-waarde van 1,1 W/(m²K) mogelijk resp. Uw-waarde van 1,3 W/(m²K)
Kunststofadvies Nederland

De totaaloplossing voor alles rondom kozijnen, deuren en schuifpuien!

Wij

Contact

Liever direct een expert spreken? Neem contact met ons op!

© Copyright 2023 Kunststof Advies Nederland