Passie

Nooit stilstaan

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen het vak, kunnen wij met gepaste trots zeggen dat we ondertussen zijn ontwikkeld tot ware experts op het kozijn-gebied. Als je niet weet waar je mee bezig bent, hou je het natuurlijk nooit al meer dan 2 decennia lang vol in deze industrie. Onderhands hebben wij dan ook al 2 volledige montageploegen in dienst; stuk voor stuk vaklui die alles weten over onze producten.

Vanaf de eerste dag wist onze oprichter Rudi al gelijk dat dit de perfecte uitdaging voor hem was. Met een opleiding met een bouwtechnische achtergrond ging Rudi gelijk na school aan de slag in de bouw, en door zijn enthousiasme en breed spectrum aan talenten viel hij gelijk op! Zo hebben zijn werkgevers hem laten doorgroeien tot verschillende posities waaronder Timmerman, metselaar en uitvoorder! Na jaren in de bouw was het tijd voor een nieuwe uitdaging en rolde hij het vak in waar hij vervolgens nooit meer uit zou komen; de kozijnenhandel.

Eenmaal begonnen als adviseur raakte hij gelijk verliefd op het vak; de combinatie van het persoonlijke aspect en het kunnen toepassen van zijn permanente timmermansoog was voor hem een guldene snede; waardoor hij tevens uitblinkte binnen het bedrijf waar hij werkzaam was. “Op een gegeven moment merkte ik wel dat een aantal dingen begonnen te wringen. Ik dacht namelijk vaak ‘wat mijn werkgever kan, dat kan ik ook’. Lekker eigenwijs, hè… Maar ik heb het wel gedaan! Ik heb ontslag genomen en ben Kunststof Advies Nederland begonnen, vanuit het niets.”

En zo het geschiedde..

We mogen gemiddeld 100 woningen per jaar voorzien van kunststof kozijnen en daar zijn we enorm trots op. Ons team is ondertussen dan ook uitgegroeid tot 6 mensen, waaronder een bedrijfsleider/planner en 2 montageteams.
Door de jaren heen hebben wij het materiaal en de kennis zien veranderen en ontwikkelen, en wij hebben ook altijd ons uiterste best gedaan om met de industrie mee te groeien. Daarom kunnen wij u altijd een gegarandeerd eerlijke prijs ter plekke aan tafel geven!

Behulpzaam

Er komt veel kijken bij het uitzoeken van uw kozijnen, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom helpen wij u graag een handje met het maken van de beste keuze voor uw woning of gebouw! Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij u past!

Kunststofadvies Nederland

De totaaloplossing voor alles rondom kozijnen, deuren en schuifpuien!

Wij

Contact

Liever direct een expert spreken? Neem contact met ons op!

© Copyright 2023 Kunststof Advies Nederland